Menu
Your Cart

Kyosho Legendary series

Kyosho, een van de oudste en meest gerespecteerde fabrikanten in de RC-autowereld, heeft een rijke geschiedenis van innovatieve en iconische modellen. Een van hun meest opmerkelijke prestaties is de Legendary Series, een collectie van hun meest geliefde en invloedrijke modellen, opnieuw uitgebracht en bijgewerkt voor de moderne RC-enthousiast.


De Oorsprong van de Legendary Series

De Legendary Series is een eerbetoon aan de rijke geschiedenis van Kyosho in de RC-autowereld. Deze serie omvat een reeks opnieuw uitgebrachte en bijgewerkte modellen van hun klassieke RC-auto's. Elk model in de serie is een zorgvuldig vervaardigde replica van het origineel, met moderne updates om te voldoen aan de huidige normen van prestaties en betrouwbaarheid.


De Modellen van de Legendary Series

De Legendary Series omvat een breed scala aan modellen, elk met zijn eigen unieke kenmerken en geschiedenis. Enkele van de meest opmerkelijke modellen in de serie zijn:


Kyosho Optima (1985):

De Optima, voor het eerst uitgebracht in 1985, was een baanbrekend model in de RC-wereld. Deze 4WD off-road buggy was een van de eerste auto's die een kettingaandrijving gebruikte, een innovatie die de manier waarop RC-auto's werden ontworpen en gebouwd, fundamenteel veranderde. De Optima was niet alleen een technisch hoogstandje, maar ook een krachtige en betrouwbare machine op het circuit.


Kyosho Javelin (1986):

De Javelin, gelanceerd in 1986, was een andere mijlpaal in de geschiedenis van Kyosho. Deze 4WD off-road buggy was bekend om zijn duurzaamheid en prestaties. De Javelin was een van de eerste RC-auto's die een monocoque-chassis gebruikte, wat bijdroeg aan zijn robuustheid en zijn vermogen om de zwaarste terreinen te weerstaan.


Kyosho Turbo Scorpion (1986):

De Turbo Scorpion, uitgebracht in 1986, was een 2WD off-road buggy die bekend stond om zijn snelheid en wendbaarheid. Het was een van de eerste RC-auto's die een onafhankelijke ophanging gebruikte, wat bijdroeg aan zijn prestaties en zijn vermogen om snel en efficiënt te manoeuvreren.


Kyosho Beetle (1983):

De Beetle, gelanceerd in 1983, was een uniek model in de RC-wereld. Deze 2WD off-road buggy was bekend om zijn onderscheidende ontwerp en indrukwekkende prestaties. De Beetle was een van de eerste RC-auto's die een onafhankelijke ophanging en een monocoque-chassis gebruikte, wat bijdroeg aan zijn duurzaamheid en prestaties op het circuit.


Kyosho Tomahawk (1983):

De Tomahawk, uitgebracht in 1983, was een 2WD off-road buggy die bekend stond om zijn snelheid en wendbaarheid. Net als de Beetle, was de Tomahawk een van de eerste RC-auto's die een onafhankelijke ophanging gebruikte, wat bijdroeg aan zijn prestaties en zijn vermogen om snel en efficiënt te manoeuvreren.


Kyosho Ultima (1987):

De Ultima, gelanceerd in 1987, was een 2WD off-road buggy die bekend stond om zijn snelheid en wendbaarheid. Net als de Turbo Scorpion, was de Ultima een van de eerste RC-auto's die een onafhankelijke ophanging gebruikte, wat bijdroeg aan zijn prestaties en zijn vermogen om snel en efficiënt te manoeuvreren.


Kyosho Turbo Optima (1986):

e Turbo Optima, uitgebracht in 1986, is een 4WD off-road buggy met een schaal van 1:10. Het is een verbeterde versie van de Optima met meer vermogen en prestaties.


Kyosho Optima Mid 4WD 1:10 Kit:

De Optima Mid is een 4WD off-road buggy met een schaal van 1:10. Het is een bijgewerkte versie van de originele Optima.


Kyosho EP Fantom 4WD 1:12 Kit:

De Fantom is een 4WD off-road buggy met een schaal van 1:12. Het is een van de kleinere modellen in de Legendary Series.


Kyosho JJ ULTIMA REPLICA:

Deze replica van de '87 JJ ULTIMA is een eerbetoon aan de Amerikaanse Joel Johnson, die zijn eerste 2WD klasse wereldtitel won op het 2e Electric Off-Road World Championship in Engeland in 1987 met een gemodificeerde Kyosho ULTIMA. Dit model werd bekend als de 'JJ Spec' en was populair vanwege zijn aangepaste ophanging, hoofdchassis en voor- en achter schokdempers die zowel de prestaties als de stijl verbeterden.


De Legacy van de Legendary Series

De Legendary Series is meer dan alleen een verzameling RC-auto's; het is een eerbetoon aan de geschiedenis en het erfgoed van Kyosho. Elk model in de serie vertegenwoordigt een belangrijk moment in de geschiedenis van Kyosho, en de serie als geheel is een weerspiegeling van Kyosho's toewijding aan innovatie, kwaliteit en prestaties.


Of je nu een ervaren RC-enthousiast bent of gewoon op zoek bent naar een stukje nostalgie, de Legendary Series van Kyosho heeft iets te bieden voor iedereen. Met hun aandacht voor detail, hoogwaardige constructie en indrukwekkende prestaties, zijn deze modellen een prachtige manier om de geschiedenis van RC-auto's te ervaren en te waarderen.

Merk: Kyosho Model: KYO30614
Kyosho Beetle 2WD 1:10 Kit  Legendary SeriesThe legendary Beetle returns with powerful off-road performance!Spirit of the original is enhanced with modern technology!The famous Kyosho Scorpion and Baja Beetle combined into one legendary off-road machine that became synonymous with electric bugg..
Beschikbaarheid:
€ 329,95
Excl. BTW:€ 272,69
Merk: Kyosho Model: KYO30615
Bijgewerkt met moderne RC-technologie, bewijst het Spartaanse ontwerp van deze pure racebuggy zijn racekwalificaties!Gebaseerd op de solide basis van de Scorpion, werd de Tomahawk aangepast en gelanceerd als een puur racevoertuig. Bij de lancering veegde de Tomahawk uitdagers uit Japan en de hele we..
Beschikbaarheid:
€ 369,95
Excl. BTW:€ 305,74
Merk: Kyosho Model: KYO30620
Uit de legendarische Optima-serie met achterin geplaatste motor van Kyosho komt de triomfantelijke terugkeer van de Optima Pro!Sinds de introductie in 1985 heeft de Kyosho Optima 1/10 schaal elektrische 4WD buggy zich snel gevestigd als een topmodel voor wedstrijden. Het innovatieve ontwerp bevatte ..
Beschikbaarheid:
€ 369,95
Excl. BTW:€ 305,74
Merk: Kyosho Model: KYO30622
Kyosho Optima Mid 4WD 1:10 Kit Legendary Series bouwdoos Optima’s chassis lay-out met midscheepse motorpositie en onderstel groeide in populariteit en werd de basis voor moderne racebuggy's.Deze Optima Mid word gereproduceerd als het 10e model in de Kyosho vintage serie.Het hoofdchassis is gem..
Beschikbaarheid:
€ 429,95
Excl. BTW:€ 355,33
Merk: Kyosho Model: KYO30625
The sensation is set to shock the world again!ULTIMA becomes the 8th model in the Kyosho Vintage SeriesThe impact of the ULTIMA’s dominantTQ & 1-2-3 finish in the 2WD class at the 2nd Electric Off Road World Championship in England in 1987 was felt across the RC car scene. Now Kyosho’s famo..
Beschikbaarheid:
€ 329,95
Excl. BTW:€ 272,69
Merk: Kyosho Model: KYO30637
Kyosho EP Fantom 4WD Ext CRC-II 1:12 Kit  Legendary Series bouwdoos..
Beschikbaarheid:
€ 289,95
Excl. BTW:€ 239,63
Merk: Kyosho Model: KYO30642
Kyosho 1:10 Schaal 2WD Racing Buggy '87 JJ ULTIMA REPLICA 60th Anniversary limitedDe Amerikaan Joel Johnson won zijn eerste wereldtitel in de 2WD-klasse op het 2e Elektrische Off-Road Wereldkampioenschap in Engeland in 1987, rijdend met een gemodificeerde Kyosho ULTIMA. Hij behaalde ook de TQ op dit..
Beschikbaarheid:
€ 439,95
Excl. BTW:€ 363,60
Merk: Kyosho Model: KYO30643
World beating racing buggy drives again! World beating racing buggy drives again! Heropleving van de beroemde Optima Mid In 1987 was Engeland het toneel van het 2e IFMAR (International Federation of Model Race Cars) elektrische off-road wereldkampioenschap. Naast de standaard Op..
Beschikbaarheid:
€ 499,95
Excl. BTW:€ 413,18
1 - 8 van 8 (1 pagina's)