Menu
Your Cart

Messing profielen

Bij GearRC bieden we hoogwaardige messing profielen aan, perfect voor diverse toepassingen. Deze profielen worden geleverd in lengtes van 50 cm en zijn beschikbaar in verschillende vormen om aan al uw behoeften te voldoen. U kunt kiezen uit buis, I-profiel, massief rond, T-profiel, half rond, H-profiel, L-profiel, massief vierkant, massief vlak, massief zeskant, rechthoekige buis, ronde buis, schroefdraad, U-profiel en vierkante buis.


Messing is een materiaal dat bekend staat om zijn sterkte en duurzaamheid. Het is ideaal voor zowel industriële als decoratieve projecten. Of u nu bezig bent met een groot bouwproject of een fijnmechanische toepassing, onze messing profielen bieden de betrouwbaarheid en precisie die u nodig heeft.


GearRC bestaat sinds 2006 en we hebben niet alleen een uitgebreide webshop, maar ook een fysieke winkel. In onze winkel kunt u de producten zelf bekijken en advies krijgen van onze deskundige medewerkers. Kom langs en ontdek waarom GearRC de voorkeur geniet van zowel hobbyisten als professionals.