Menu
Your Cart

Traxxas auto op naam

Traxxas heeft een indrukwekkende lineup van radiografisch bestuurbare auto's, met modellen zoals de X-Maxx, Maxx, Slash 4x4, Slash 2WD, Rustler 2WD, Stampede 2WD, Hoss, Sledge, XRT, TRX-4, TRX-4 Sport, TRX-6, Land Rover Defender, Ford Bronco, Ford F-150, XO-1, en Latrax.

De X-Maxx is een reusachtige monstertruck die ontworpen is om elk terrein te overwinnen. Met zijn krachtige motor, robuuste constructie en indrukwekkende veerweg zorgt hij voor een adembenemende off-road ervaring.

De Maxx is een veelzijdige en krachtige 1/10 schaalmonstertruck met vierwielaandrijving. Hij biedt snelheid, wendbaarheid en duurzaamheid in één pakket. Of je nu over hoge sprongen vliegt of door ruige terreinen racet, de Maxx staat altijd klaar voor avontuur.

De Slash 4x4 is een 1/10 schaal short course truck met vierwielaandrijving, ontworpen voor intense off-road races. Met zijn snelheid, wendbaarheid en duurzaamheid is deze truck perfect voor spannende competitie.

De Slash 2WD is een iets kleinere versie van de Slash 4x4, maar biedt nog steeds geweldige prestaties en plezier. Met achterwielaandrijving en een gestroomlijnd ontwerp levert hij opwinding op de baan en laat hij jouw off-road vaardigheden op de proef stellen.

De Rustler 2WD is een snelle en behendige stadiumtruck met achterwielaandrijving. Met zijn opvallende uiterlijk en verbeterde technologieën biedt hij een opwindende rijervaring, zowel op de weg als off-road.

De Stampede 2WD is een robuuste en krachtige monstertruck met achterwielaandrijving. Hij is gebouwd voor snelheid en duurzaamheid, waardoor hij perfect is voor ruige terreinen en sprongen.

De Hoss is een 1/10 schaalmonstertruck met vierwielaandrijving, ontworpen voor snelheid en kracht. Hij combineert een stoer uiterlijk met indrukwekkende prestaties, waardoor hij de ultieme keuze is voor spannende races en avontuurlijke stunts.

De Sledge is een off-road monstertruck met een uniek uiterlijk en geweldige prestaties. Hij is gebouwd om extreme omstandigheden aan te kunnen en biedt een ongeëvenaarde off-road ervaring.

De XRT is een veelzijdige off-road truck met vierwielaandrijving. Met zijn duurzame constructie en krachtige motor is hij in staat om moeiteloos ruige terreinen te trotseren.

De TRX-4 is een schaalgetrouwe en high-performance trail crawler, ideaal voor liefhebbers van off-road avontuur. Met zijn realistische details en geavanceerde technologieën biedt hij een ongeëvenaarde ervaring op het gebied van schaalmodellen.

De TRX-6 is een 1/10 schaal all-terrain crawler met zeswielaandrijving. Hij is ontworpen om de meest uitdagende terreinen aan te kunnen en biedt ongekende stabiliteit en tractie.

Traxxas biedt ook op licenties gebaseerde modellen zoals de Land Rover Defender, Ford Bronco en Ford F-150. Deze modellen zijn nauwkeurig gereproduceerd en bieden liefhebbers de mogelijkheid om hun favoriete merken in het klein te ervaren.

De XO-1 is een high-speed on-road supercar, die ongeëvenaarde snelheden kan bereiken. Met zijn gestroomlijnde ontwerp en krachtige elektronica is hij gebouwd voor snelheid en sensatie.

Voor beginners en liefhebbers van kleinere modellen biedt Traxxas ook de Latrax-lijn. Deze compacte en betaalbare voertuigen, zoals de Latrax Rally en Latrax Teton, leveren plezier en opwinding op een kleinere schaal.

Voor degenen die van knutselen houden, biedt Traxxas ook bouwdozen aan. Met deze kits kun je je eigen Traxxas-auto bouwen en aanpassen, waardoor je een persoonlijke touch kunt geven aan je rijervaring.

Ongeacht je voorkeur, Traxxas heeft een breed scala aan modellen om aan verschillende behoeften en niveaus van ervaring te voldoen, waardoor iedereen de opwinding van radiografisch bestuurbare auto's kan ervaren.