Menu
Your Cart

Tamiya XF en X serie verf

Tamiya is een bekend merk dat gespecialiseerd is in modelbouwproducten, waaronder modelverf. De Tamiya verflijn bestaat uit verschillende reeksen, waaronder de XF en X serie. Hier is meer informatie over deze twee verfseries:


Tamiya XF Serie:


De XF serie staat voor "Flat Acrylic" en is een serie van op water gebaseerde acrylverven met een matte afwerking. Deze verven zijn bedoeld voor het schilderen van schaalmodellen, militaire voertuigen, vliegtuigen, schepen en andere modelbouwprojecten.

XF verven zijn verkrijgbaar in een breed scala van kleuren en worden geleverd in kleine glazen potjes met een inhoud van 10 ml. Dit maakt het gemakkelijk om kleine hoeveelheden verf te mengen en te gebruiken voor gedetailleerd schilderwerk.

De XF verfserie staat bekend om zijn uitstekende dekking en hechting op verschillende oppervlakken. De matte afwerking geeft modellen een realistische uitstraling en helpt schittering te voorkomen.

Tamiya X Serie:


De X serie staat voor "Gloss Acrylic" en omvat op water gebaseerde acrylverven met een glanzende afwerking. Deze verven worden vaak gebruikt voor het schilderen van modellen waarbij een glanzende, gepolijste uitstraling gewenst is.

Net als de XF verven zijn de X verven verkrijgbaar in verschillende kleuren en worden ze geleverd in potjes van 10 ml. Ze hebben ook goede dekking en hechtingseigenschappen.

De X serie kan worden gebruikt op dezelfde soorten modelbouwoppervlakken als de XF serie, maar ze zijn vooral geschikt voor het schilderen van oppervlakken die een glanzende afwerking nodig hebben, zoals auto's, vliegtuigen of andere modellen die een gepolijste look vereisen.

Beide verfseries van Tamiya worden algemeen beschouwd als van hoge kwaliteit en worden veel gebruikt door modelbouwers over de hele wereld. Het juiste type verf hangt af van het specifieke model en de gewenste afwerking die je wilt bereiken. Zorg ervoor dat je de juiste primer en verdunner gebruikt om het beste resultaat te krijgen bij het schilderen van je modellen.


Merk: Tamiya Model: T81001
X-1 Zwart glanzend 23 ml GlasTamiya acrylverven zijn gemaakt van wateroplosbare acrylharsen en zijn uitstekend geschikt voor zowel penseelschilderen als airbrushen. Deze verven kunnen worden gebruikt op styreenharsen, piepschuim, hout, en alle gangbare modelkunststoffen. De verf dekt goed, vloeit so..
Beschikbaarheid:
€ 5,49
Excl. BTW:€ 4,54
Merk: Tamiya Model: T81002
X-2 Wit glanzend 23 ml GlasTamiya acrylverven zijn gemaakt van wateroplosbare acrylharsen en zijn uitstekend geschikt voor zowel penseelschilderen als airbrushen. Deze verven kunnen worden gebruikt op styreenharsen, piepschuim, hout, en alle gangbare modelkunststoffen. De verf dekt goed, vloeit soep..
Beschikbaarheid:
€ 5,49
Excl. BTW:€ 4,54
Merk: Tamiya Model: T81003
X-3 Koningsblauw glanzend 23 ml GlasTamiya acrylverven zijn gemaakt van wateroplosbare acrylharsen en zijn uitstekend geschikt voor zowel penseelschilderen als airbrushen. Deze verven kunnen worden gebruikt op styreenharsen, piepschuim, hout, en alle gangbare modelkunststoffen. De verf dekt goed, vl..
Beschikbaarheid:
€ 5,49
Excl. BTW:€ 4,54
Merk: Tamiya Model: T81004
X-4 Blauw glanzend 23 ml GlasTamiya acrylverven zijn gemaakt van wateroplosbare acrylharsen en zijn uitstekend geschikt voor zowel penseelschilderen als airbrushen. Deze verven kunnen worden gebruikt op styreenharsen, piepschuim, hout, en alle gangbare modelkunststoffen. De verf dekt goed, vloeit so..
Beschikbaarheid:
€ 5,49
Excl. BTW:€ 4,54
Merk: Tamiya Model: T81005
X-5 Groen glanzend 23 ml GlasTamiya acrylverven zijn gemaakt van wateroplosbare acrylharsen en zijn uitstekend geschikt voor zowel penseelschilderen als airbrushen. Deze verven kunnen worden gebruikt op styreenharsen, piepschuim, hout, en alle gangbare modelkunststoffen. De verf dekt goed, vloeit so..
Beschikbaarheid:
€ 5,49
Excl. BTW:€ 4,54
Merk: Tamiya Model: T81006
X-6 Oranje glanzend 23 ml GlasTamiya acrylverven zijn gemaakt van wateroplosbare acrylharsen en zijn uitstekend geschikt voor zowel penseelschilderen als airbrushen. Deze verven kunnen worden gebruikt op styreenharsen, piepschuim, hout, en alle gangbare modelkunststoffen. De verf dekt goed, vloeit s..
Beschikbaarheid:
€ 5,49
Excl. BTW:€ 4,54
Merk: Tamiya Model: T81007
X-7 Rood glanzend 23 ml GlasTamiya acrylverven zijn gemaakt van wateroplosbare acrylharsen en zijn uitstekend geschikt voor zowel penseelschilderen als airbrushen. Deze verven kunnen worden gebruikt op styreenharsen, piepschuim, hout, en alle gangbare modelkunststoffen. De verf dekt goed, vloeit soe..
Beschikbaarheid:
€ 5,49
Excl. BTW:€ 4,54
Merk: Tamiya Model: T81008
X-8 Citroengeel glanzend 23 ml GlasTamiya acrylverven zijn gemaakt van wateroplosbare acrylharsen en zijn uitstekend geschikt voor zowel penseelschilderen als airbrushen. Deze verven kunnen worden gebruikt op styreenharsen, piepschuim, hout, en alle gangbare modelkunststoffen. De verf dekt goed, vlo..
Beschikbaarheid:
€ 5,49
Excl. BTW:€ 4,54
Merk: Tamiya Model: T81009
X-9 Bruin glanzend 23 ml GlasTamiya acrylverven zijn gemaakt van wateroplosbare acrylharsen en zijn uitstekend geschikt voor zowel penseelschilderen als airbrushen. Deze verven kunnen worden gebruikt op styreenharsen, piepschuim, hout, en alle gangbare modelkunststoffen. De verf dekt goed, vloeit so..
Beschikbaarheid:
€ 5,49
Excl. BTW:€ 4,54
Merk: Tamiya Model: T81010
X-10 Gunmetal glanzend 23 ml GlasTamiya acrylverven zijn gemaakt van wateroplosbare acrylharsen en zijn uitstekend geschikt voor zowel penseelschilderen als airbrushen. Deze verven kunnen worden gebruikt op styreenharsen, piepschuim, hout, en alle gangbare modelkunststoffen. De verf dekt goed, vloei..
Beschikbaarheid:
€ 5,49
Excl. BTW:€ 4,54
Merk: Tamiya Model: T81011
X-11 Chroomzilver glanzend 23 ml GlasTamiya acrylverven zijn gemaakt van wateroplosbare acrylharsen en zijn uitstekend geschikt voor zowel penseelschilderen als airbrushen. Deze verven kunnen worden gebruikt op styreenharsen, piepschuim, hout, en alle gangbare modelkunststoffen. De verf dekt goed, v..
Beschikbaarheid:
€ 5,49
Excl. BTW:€ 4,54
Merk: Tamiya Model: T81012
X-12 Bladgoud glanzend 23 ml GlasTamiya acrylverven zijn gemaakt van wateroplosbare acrylharsen en zijn uitstekend geschikt voor zowel penseelschilderen als airbrushen. Deze verven kunnen worden gebruikt op styreenharsen, piepschuim, hout, en alle gangbare modelkunststoffen. De verf dekt goed, vloei..
Beschikbaarheid:
€ 5,49
Excl. BTW:€ 4,54
Merk: Tamiya Model: T81013
X-13 Metallicblauw glanzend 23 ml GlasTamiya acrylverven zijn gemaakt van wateroplosbare acrylharsen en zijn uitstekend geschikt voor zowel penseelschilderen als airbrushen. Deze verven kunnen worden gebruikt op styreenharsen, piepschuim, hout, en alle gangbare modelkunststoffen. De verf dekt goed, ..
Beschikbaarheid:
€ 5,49
Excl. BTW:€ 4,54
Merk: Tamiya Model: T81014
X-14 Hemelsblauw glanzend 23 ml GlasTamiya acrylverven zijn gemaakt van wateroplosbare acrylharsen en zijn uitstekend geschikt voor zowel penseelschilderen als airbrushen. Deze verven kunnen worden gebruikt op styreenharsen, piepschuim, hout, en alle gangbare modelkunststoffen. De verf dekt goed, vl..
Beschikbaarheid:
€ 5,49
Excl. BTW:€ 4,54
Merk: Tamiya Model: T81015
X-15 Helder Groen glanzend 23ml GlasTamiya acrylverven zijn gemaakt van wateroplosbare acrylharsen en zijn uitstekend geschikt voor zowel penseelschilderen als airbrushen. Deze verven kunnen worden gebruikt op styreenharsen, piepschuim, hout, en alle gangbare modelkunststoffen. De verf dekt goed, vl..
Beschikbaarheid:
€ 5,49
Excl. BTW:€ 4,54
Merk: Tamiya Model: T81016
X-16 Paars glanzend 23ml GlasTamiya acrylverven zijn gemaakt van wateroplosbare acrylharsen en zijn uitstekend geschikt voor zowel penseelschilderen als airbrushen. Deze verven kunnen worden gebruikt op styreenharsen, piepschuim, hout, en alle gangbare modelkunststoffen. De verf dekt goed, vloeit so..
Beschikbaarheid:
€ 5,49
Excl. BTW:€ 4,54
Merk: Tamiya Model: T81017
X-17 Felroze glanzend 23ml GlasTamiya acrylverven zijn gemaakt van wateroplosbare acrylharsen en zijn uitstekend geschikt voor zowel penseelschilderen als airbrushen. Deze verven kunnen worden gebruikt op styreenharsen, piepschuim, hout, en alle gangbare modelkunststoffen. De verf dekt goed, vloeit ..
Beschikbaarheid:
€ 5,49
Excl. BTW:€ 4,54
Merk: Tamiya Model: T81018
X-18 Zwart zijdemat 23ml GlasTamiya acrylverven zijn gemaakt van wateroplosbare acrylharsen en zijn uitstekend geschikt voor zowel penseelschilderen als airbrushen. Deze verven kunnen worden gebruikt op styreenharsen, piepschuim, hout, en alle gangbare modelkunststoffen. De verf dekt goed, vloeit so..
Beschikbaarheid:
€ 5,49
Excl. BTW:€ 4,54
1 - 18 van 249 (14 pagina's)