Xray X1 onafhankelijke achter spoiler

Posted by Arjan 07-05-2019 0 Reacties Tuning auto, Nieuws,

De vleugelbevestiging heeft meerdere posities die een hogere of lagere montage van de achtervleugel toestaan ​​om zich aan te passen aan tractie, omstandigheden en raceoppervlakken.

Wanneer de tractie erg laag is - voornamelijk op asfaltoppervlakken - laten de bovenste gaten een hogere vleugelmontagepositie toe om meer stabiliteit en tractie-off-power te genereren.
Wanneer de tractie erg hoog is - voornamelijk op tapijtoppervlakken - laten de onderste gaten een lagere spatbordmontagepositie toe om het trekken van de tractie te verminderen en de auto gemakkelijker te laten rijden.

Met deze vleugelbevestigingsset kan de achtervleugel volledig onafhankelijk van de achterste pod-plaat worden geïnstalleerd.
Wanneer de achterwielophanging beweegt, blijft de vleugel in dezelfde positie staan, wat helpt de stabiliteit van de auto te verbeteren en de tractie te vergroten, waardoor de auto onder alle omstandigheden gemakkelijker te besturen is.
De vleugelbevestigingsplaat heeft gaten voor vleugelmontage op precies dezelfde posities als de standaard vleugelbevestiging. Kan worden gebruikt met het differentieel van de achterste versnelling of het kogelverschil.