Update Traxxas VXL-6s reglaar

Posted by Arjan 22-01-2020 0 Reacties Nieuws, Handige weetjes,

 

Belangrijke Update for E-Revo and Unlimited Desert Racer eigenaars

Belangrijk VXL-6s ESC Update + Hoe Update Traxxas ESCs

Maximaliseer het potentieel van uw ESC met de nieuwste firmware-updates

 

 

vxl-6s-traxxas-link

De geavanceerde verwerkingscapaciteit van de nieuwste generatie elektronische snelheidsregelaars van Traxxas, inclusief de VXL-4s, VXL-6s en VXL-8s, zorgt voor veel meer dan eenvoudige bediening, soepele stroomafgifte en realtime telemetrie. Ontgrendel het volledige potentieel van de snelheidsregeling van uw model met de Traxxas Link Wireless-module (# 6511) om op de hoogte te blijven van alle nieuwste functies die worden geleverd via de Traxxas Link-app.

 

 

Belangrijke Update for VXL-6s eigenaren

De nieuwste firmware-update beschikbaar via de Traxxas Link-app brengt een wijziging aan in de functionaliteit van de EZ-Set-knop op de VXL-6s snelheidsregeling in de E-Revo VXL Brushless en Unlimited Desert Racer. De EZ-Set-knop wordt niet langer gebruikt om het model uit te schakelen: om uw model uit te schakelen, koppelt u eenvoudig de batterij of batterijen los van de snelheidsregelaar.

 

VXL-6s

 

 

Hoe  Update je een Traxxas auto

telemetry-upgrade

Als u een VXL-4s, VXL-6s of VXL-8s ESC hebt, is het eenvoudig om de nieuwste firmware bij te werken. U heeft een # 6511 draadloze module nodig die in uw zender is geïnstalleerd. Download de gratis Traxxas Link-app naar uw telefoon of tablet en zorg dat u nieuwe batterijen in uw zender, voertuig en mobiele apparaat heeft